Deea și Dinu Maxer știu rețeta unei căsătorii fericite: „E bine să mai pleci doar cu soțul, să lași copiii acasă”

 

Vedeta a povestit în cadrul emisiunii Mămici de Pitici cu Lipici cum a decurs vacanța în Turcia, de ce s-a bucurat împreună cu soțul ei Dinu.

 

Pentru Deea și Dinu Maxer, copiii sunt în centrul preocupărilor lor. Dar cei doi soți au înțeles că pentru a avea un mariaj fericit trebuie să-și acorde timp de calitate unul altuia. Așa au procedat în acest început de vară, când au fost doar ei doi în vacanță în Serbia, iar acum tot fără cei mici au plecat într-o nouă vacanță în Turcia.

 

Deea Maxer a mărturisit în cadrul emisiunii de la Antena Stars că de această dată s-a distrat de minune și a avut parte de mai multe senzații tari, asta pentru că nu a trebuit să aibă grijă de cei mici. A făcut sărituri în apă și a fost împreună cu soțul ei la răsfăț la un hammam spa turcesc.

 

În vacanțele trecute atunci când mergeam cu vaporașul, copiii ne însoțeau și se bucurau de priveliște și făceam poze, dar nu puteam să am parte de senzații tari și să fac sărituri în apă pentru că trebuia să avem grijă de copii, însă de această dată am profitat de ocazie și am făcut niște sărituri. M-am bucurat, îmi place înălțimea, îmi place apa, mă bucur de soare și de tot. Una peste alta, am avut parte de toate, de mâncare bună, de căldura tursismului turcesc, am fost și la hammam împreună cu Dinu, n-am apucat să filmăm acolo, dar am avut parte și de astfel de momente.

Deci, e bine din când în când să mai pleci cu soțul și să lași copiii cu bunicii. Să ne bucurăm de viață, pentru că trece viața pe lângă noi, iar noi alergăm după muncă, treabă și bani.'', a declarat Deea Maxer, în cadrul emisiunii Mămici de Pitici, cu Lipici.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest