Deea și Dinu Maxer, vacanță de 2 luni cu copiii! „ Fiecare zi pentru noi este o provocare”

 

În cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici, cei doi soți au mărturisit ce destinație au ales pentru cei mici.

 

Dacă în anii precedenți pandemia i-a ținut mai mult în București pe Deea și Dinu Maxer, cei doi au hotărât să recupereze în acest an vacanțele pierdute. Și o fac într-un mare fel! După ce au plecat singuri până acum în Serbia, Grecia, Turcia și Statele Unite ale Americii, de această data au decis să-i ia și pe cei mici cu ei într-o mega-vacanță ce va dura nu mai puțin de două luni de zile. Astfel, soții Maxer plănuiesc să revină în Capitală la finalul lunii septembrie.

 

Ei au hotărât să plece cu copiii lor la mare în România și au stabilit cartierul general la Mangalia. În cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici de la Antena Stars, Deea Maxer a mărturisit că vrea să profite de vacanță alături de familie, dar totodată a recunoscut că nu este deloc ușor, mai ales pentru că de fiecare dată trebuie să le găsească celor mici tot felul de activități.

 

„Trebuie să profităm de prima zi de vacanță oficială, la mare, pe litoralul nostru și încercăm să găsim o activitate frumoasă în Mangalia. Fiecare zi la mare pentru noi este o provocare, trebuie să le găsim celor mici activități de care să nu se plictisească. Atunci când vii în vacanță cu copilul și vii 7 zile să stai aici faci plajă, mergi la piscină, te plimbi prin stațiune și a trecut vacanța. În schimb, două luni de zile ceva mai dificil”, a mărturisit Deea Maxer, în cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici, pe Antena Stars.

 

Dinu Maxer a povestit cum au stat lucrurile în prima zi la mare, când au plănuit o croazieră cu vaporașul. „Toată lumea se întreabă ce facem două luni la mare, avem ce face. Astăzi am hotărât să facem pentru prima oară croazieră cu un vaporaș din portul Mangalia. (...) Am ajuns acolo și toate bărcile plecaseră. Dezamăgire, ne-am interesat, reveneau în 45 de minute”, a spus Dinu Maxer.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest