Gabriela Cristea a făcut echipă cu Victoria în bucătărie! „Anul acesta o mai las să strice mâncarea!”

 

Frumoasa prezentatoare a stabilit toate preparatele care vor fi pe masa festivă la cele două sărbători din finalul lui 2021.

 

Pregătirile pentru masa de Crăciun în familia Gabrielei Cristea sunt în toi. Mămica nu este lăsată singură în bucătărie, acolo unde cele două fetițe sunt mai decise ca niciodată să se implice și să-I dea o mână de ajutor Gabrielei. Astzăi se pregătește salata de boeuf, așa că fetele au trecut la decojit morcovi. Acum, copilele încă mai fac haos în bucătărie, dar de la anul vedeta este sigură că se va baza pe Victoria.

 

,,Victoria s-a apucat să taie morcovii, mi-a stricat vreo doi morcovi. Nu am ce să fac, iar atunci când am activități de gătit pun în plus și pentru ele. Victoria mi se alătură mereu și vrea și ea să ajute. Anul acesta o să o mai las să strice mâncarea, pentru că vrea să învețe, dar eu cred că de la anul lucrurile vor fi mai concrete, mă va ajuta cu adevărat. Ce va tăia ea acolo, voi pune în salata de boeuf la anul”, a spus Gabriela Cristea în cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici.

 

Nici fetița mai mică a Gabrielei Cristea nu se lasă mai prejos și este, de asemenea, ajutor de nădejde la tăiat morcovi: „Iris încearcă și ea, pentru că tot ce face Victoria copiază Iris. Mie mi-e foarte teamă pentru că le-am dat pillerele să se joace cu ele. Mie mi-e frică să le pun cuțitele în mână. Tavi nu e de acord nici cu aceste ustensile, când vine vorba de copii”.

 

Gabriela Cristea a dezvăluit care sunt preparatele pe care le va pune pe masă de sărbători. Pentru Crăciun, vedeta a pregătit celebră salată de bouef și friptură, iar pentru Revelion va găti preparate tradiționale, precum piftie și sarmale.

 

,Anul acesta, de Crăciun, o să gătesc în mai multe reprize pentru că nu vreau să măncăm toată mâncarea odată. O să gătesc salată de bouef, pentru că aia a fost cerință obligatorie din partea lui Tavi. O sa avem pe masa de Crăciun friptură și salată de bouef, cam atât. De revelion o să facem piftie și sarmale”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest