Gabriela Cristea a împodobit bradul alături de fetițele ei: „Toate globurile foarte grele atârnau jos, ca niște mere”

 

Piticele cu lipici Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena au fost ajutoarele de nădejde ale Gabrielei Cristea la împodobirea bradului, operațiune ce s-a derulat după regula: nu există nicio regulă!

 

Familia este pe primul loc pentru Gabriela Cristea, iar în aceste zile în pragul sărbătorilor de iarnă, vedeta a petrecut timp de calitate împreună cu soțul ei Tavi Clonda și cele două fetițe, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena. Cele două pitice au fost ajutoare de nădejde pentru mămică la împodobirea bradului de Crăciun.

 

„Sărbătorile vin și ne pregătim, rând pe rând, facem toate tradițiile care țin de sărbătoarea Crăciunului, mai ales că fetele sunt extrem de entuziasmate. Cred că e primul an când Victoria chiar realizează cu adevărat ce înseamnă împodobitul bradului, ce înseamnă Moș Crăciun și care sunt tradițiile. Ține foarte mult să le facă pe fiecare”, a spus Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici.

 

Chiar dacă susține că operațiunea este un pic obositoare, prezentatoarea TV spune că o face pentru ca fetițele ei să-și aducă aminte, peste ani, de momentele de calitate petrecute în familie, de Crăciun și Revelion. Mai ales că magia sărbătorilor le-a atras foarte mult pe micuțe și au fost foarte entuziasmate de pregătiri și de împodobitul bradului.

 

„E un pic obositor pentru noi, dar încercăm să ne concentrăm ca să ducem la bun sfârșit tot ce avem de făcut cu fetele. Ne dorim să se bucure de fiecare lucru în parte și să-și amintească faptul că de Crăciun chiar se întâmplau toate lucrurile astea legate de sărbătoare”, a spus Gabriela Cristea.

 

În casa Gabrielei Cristea, procesul de împodobire a bradului nu a ținut cont de reguli, cele două mogâldețe fiind lăsate să pună ornamente și globuri după propria imaginație. „La noi regula este că bradul se împodobește așa cum dorește fiecare. Regula este că nu este nicio regulă. Copiii trebuie să-și pună imaginația la încercare și toate globurile foarte grele atârnau jos, ca niște mere”, a spus prezentatoarea TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest