Gabriela Cristea are nevoie de o menajeră! Ce nemulțumiri are prezentatoarea TV

 

Mămică a doi copii, prezentatoare TV, dar și influencer full-time, Gabriela Cristea este copleșită de treburile casnice. Vedeta a povestit, în cel mai recent episod al show-ului „Mămici de pitici cu lipici”, că nu are un ajutor în casă și că se confruntă zilnic cu diverse neplăceri.

Prezentatoarea TV a mărturisit în cadrul emisiunii sale că îi este greu să se descurce cu cele două micuțe ale sale și, totodată, să se ocupe de treburile casei. Ea spune că de regulă o ajută chiar soțul ei, însă de data aceasta el a fost plecat de acasă. „M-am apucat eu să fac, dar nu am avut mare spor pentru că fetele erau acasă și mă cam încurcă. Nu era nici Tavi acasă, iar acesta este un amănunt semnificativ pentru că eu chiar nu mă descurc cu aspiratorul. Nu am forță în mâni, nu pot să-l ridic. (…) Nu avem pe nimeni la curățenie, ne descurcăm singuri cum putem.”, a povestit Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici.

Sinceră cum o știm, Gabriela recunoaște că nu-i place să facă curățenie și că și-ar dori pe cineva să o ajute la acest capitol, însă deocamdată soțul său nu e de acord să angajeze o persoană străină. „Activitatea care nu-mi place deloc este să dau cu aspiratorul. Nu-mi place să fac curățenie. Chiar este o corvoadă pentru mine. Nu-mi place nici să calc. Trebuie, nu putem lăsa casa să cadă peste noi. Casa noastră este foarte mare, am avea nevoie de un ajutor extern, dar am hotărât că facem o pauză. Tavi nu mai este de acord să primească pe nimeni în casă”, a spus prezentatoarea TV.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest