Gabriela Cristea și Tavi Clonda, cu fetele pe pârtie! „S-au bucurat mult de zăpadă!”

 

Nici nu a început bine anul și Gabriela Cristea și Tavi Clonda au bifat prima vacanță. A fost una destinată fetelor lor, care au fost extrem de fericite pe pârtia de schi.

 

La finalul anului trecut, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să se relaxeze la munte, singuri, fără fetițele lor, așa că au petrecut un weekend romantic. La început de 2022, cei doi au stabilit să petreacă în formulă completă, adică toți patru, tot la munte, pe pârtiile de schi. Drept urmare, cei doi soți le-au urcat în mașină pe Iris și Victoria pentru o vacanță de neuitat la munte.

 

În cadrul show-ului ''Mămici de lipici cu sclipici'', Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda au decis să meargă la munte pentru a petrece mai mult timp cu fetițele lor. Aceștia au avut parte de o experiență pe pârtia de schi, iar micuțele lor s-au bucurat de plimbările făcute cu sania.

 

''Ne-am gândit foarte mult ca în ieșirea asta la munte să găsim și zăpadă. A nins în București prin decembrie, dar așa câțiva fulgi de zăpadă. Victoria tocmai ce se trezise și s-a bucurat foarte mult de prezența fulgilor de zăpadă'', a mărturisit Gabriela Cristea la Mămici de lipici cu sclipici.

 

Cei patru s-au bucurat de momentele petrecute împreună, dar mai ales de zăpada de pe pârtia de schi. Gabriela Cristea a menționat că micuțele ei sunt fascinate de prezența fulgilor de zăpadă, iar de fiecare dată sunt tare bucuroase atunci când ninge. După ce au petrecut ore bune pe pârtie, Gabriela Cristea împreună cu soțul ei, dar și cele două fiice ale sale, Iris și Victoria au decis să părăsească locația, așa că s-au îndreptat spre casă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest