Gabriela Cristea și-a pus la muncă fetițele: „Victoria și Iris nu prea primesc ciocolată”

 

Îndrăgita prezentatoare nu a mai fost singură în bucătărie, ci a primit un ajutor important din partea prințeselor ei. Ce preparat delicious a ieșit din cele 6 mâini!

 

Ca orice mamă grijulie, Gabriela Cristea își ține cele două prințele în puf, dar, totodată își dorește ca acestea să se priceapă la orice, inclusiv să fie bune gospodine. Drept urmare, la ultima ediție a emisiunii ''Mămici de pitici cu lipici'', îndrăgita prezentatoare TV le-a chemat pe fetițe în bucătărie pentru a o ajuta să prepare un desert de-a dreptul delicos.

 

Iris și Victoria au contribuit din plin la opera de artă culinară realizată în cele din urmă în bucătăria Gabrielei Cristea. Cele patru mânuțe au dat un ajutor de nădejde astfel încât desertul a arătat fantastic: vulcan de ciocolată! Mămica a mărturisit că fetițele ei nu primesc decât foarte rar ciocolată, pentru că dulciurile pot avea repercusiuni asupra dezvoltării ei.

 

„Victoria și Iris nu prea primesc ciocolată. Ele știu de ideea de ciocolată, că mănâncă un chec cu ciocolată sau o prăjitură cu un pic de ciocolată, dar niciodată nu mănâncă blocuri de ciocolată''a declarat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii Mămici de pitici, cu lipici.

 

Implicându-le în bucătărie, Gabriela Cristea a salvat, cel puțin pentru o seară pereții casei ei, dezvăluind în cadrul emisiunii ''Mămici de pitici cu lipici'' că atât Iris, cât și Victoria au dezvoltat o pasiune pentru desen și, de multe ori, pe post de planșe sau coli sunt folosite zidurile casei, iar prezentatoarea nu își dorește deloc graffiti pe pereții interior.

 

''Ele sunt foarte greu de prins și de ținut într-un singur loc. Ele trebuie să facă ceva, sunt mega pasionate de ideea de a colora și desena. E adevărat că nu colorează doar pe foi, desenează și pe pereți, tocmai de aceea anumite creioane sunt ascunse'', a declarat Gabriela Cristea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest