Gabriela Cristea, Tavi Clonda și fetițele, excursie în Egipt: „Le dădeam inclusiv să mănânce în piscină!”

 

Îndrăgita prezentatoare TV a început anul cu o vacanță în Egipt, iar la emisiunea „Mămici de pitici cu lipici” de la Antena Stars din weekend au fost prezentate primele imagini din paradisul în care au fost cei patru.

 

Micuțele Victoria și Iris au fost, cum se putea altfel, în centrul atenției în escapade de pe continentul african. Acestea s-au bucurat din plin de piscinele de la resortul unde au fost cazați, iar Gabriela Cristea nu le-a putut scoate din apă nici măcar la ora mesei. Chiar dacă nu știu încă să înoate, bălăceala a fost pe cinste, iar în camera de hotel, fetițele au fost mereu surprinse de figurinele din prosoape pe care le găseau de fiecare dată pe pat.

 

„Când am ajuns, am admirat panorama de acolo și felul în care era decoarat hotelul, iar fetele mai aveau puțin și se aruncau în fântâna arteziană din lobby-ul hotelului. După aceea au descoperit piscinele, dar era seară când am ajuns. Cu mare greutate le-am târât în camera de hotel, pentru că eram obosiți și trebuia să ne odihnim. Iar în ziua următoare să descoperim locurile.

Slavă Domnului, fetele sunt foarte fericite atunci când vine vorba de apă. Iar noi am ales complexul la care am fost și pentru că aveau acolo o piscină specială pentru copii, unde apa era caldă, ca în cada de baie. Unde stăteaua 3-4 ore, le dădeam inclusiv să mănânce acolo, că nu mai ieșeau. Bobo le construia animăluțe din prosoape fetelor. A făcut celebrele lebede, apoi un elefant, un om de zăpadă, apoi a fost și răsplătit sub formă de șpagă, tati a fost cel care l-a șpăguit”, a spus Gabriela Cristea la Antena Stars.

 

Tavi Clonda a completat: „Fetele au avut iubire și dragoste față de piscina mică. Ele nu știu încă să înoate, cu aripioarele stau. Mai dau din mânuțe și din piciorușe. Dar nu se pot juca în piscine mare, pentru că aveau alternativă piscine mică unde erau în largul lor”.

 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au preferat o vacanță mai liniștită, la resort, fără scuba diving, safari ori vizite la piramide, dar nu au putut să nu le ducă pe fete să vadă feeria de pe fundul Mării Roșii. „Copiilor le-a fost un pic frică de cămilă. Victoria a început să simtă ce e frica, rușinea și e mai rezervată. N-a mai văzut cămilă atât de aproape, pentru ea a fost o noutate și nu era pregătită pentru asta. În Egipt nu ne-am dus să vizităm, ci am stat mai mult în resort. Am optat pentru o singură excursie, am fost la o barcă, un fel de submarine, nici nu știu cum se numește exact, unde poți să mergi pe lângă bariera de corali și să vezi peștii”, a spus prezentatoarea.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest