Gabriela Cristea, zi de naștere în izolare!

 

Prezentatoarea TV și-a sărbătorit ziua de naștere în izolare, iar Tavi Clonda și fetițele i-au făcut o mare surpriză.

 

Gabriela Cristea nu va uita ziua de naștere din aceast an. Asta pentru că a fost infectată cu Covid 19 și, drept urmare, a fost obligată potrivit reglementărilor în vigoare pe vreme de pandemie, să o petreacă în carantină, doar cu membrii familiei.

 

Statul în casă, în izolare, nu a fost chiar așa o mare problemă, asta pentru că Gabriela, soțul său, dar și fiicele lor au petrecut în izolare cu ocazia zilei de naștere a prezentatoarei TV. Tavi Clonda s-a ocupat să pună la punct în cel mai mic detaliu o mini-petrecere în cinstea aniversării soției sale, lucru ce i-a ieșit foarte bine. Artistul a comandat tort, dar și decorațiuni, așa că distracția în formulă de patru a fost nemaipomenită.

 

Cu toate acestea, unele dintre cele mai importante lucruri au fost uitate pe lista de cumpărături a lui Tavi, mai precis lumânările de tort, însă cei doi adulți s-au descurcat, așa că au improvizat și au găsit o modalitate pentru ca tradiția suflatului în lumânări să fie posibilă.

 

„Tavi a făcut comandă prin curier de diverse chestii și a uitat să comande și lumânări pentru tort sau poate n-a știut să pună în aplicație. Mi-am adus aminte că ne rămăseseră niște artificii prin casă. Eu am crezut că n-am arătat lumânările Victoriei de la ziua ei. (...) Am pust artificii și a fost spectaculos.”, a declarat Gabriela Cristea la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest