Maxerii pregătesc un colind în familie: „E momentul să înregistrăm o piesă alături de el!”

 

Deea a venit cu indicațiile, Dinu cu programul pe calculator, iar Andreas cu vocea pentru primul hit de sărbători în familie.

 

Deea și Dinu Maxer caută să-I implice și pe cei mici din ce în ce mai tare în activitățile artistrice. Astfel încât au decis să realizeze un hit împreună cu Andreas, băiatului lor cel mare. Cât de curând va veni și rândul Maysei să intre în lumea muzicală.

 

În studioul din propria locuință, Dinu Maxer a trecut la mixatul pe calculator, Deea a venit cu toate indicațiile prețioase, iar Andreea a preluat microfonul, pentru unul dintre cele mai frumoase colinde care va răsuna de sărbători. Deea a dezvăluit în cadrul show-ului Mămici de Pitici cu Lipici că își dorea să facă o piesă de familie încă de pe vremea când Andreas era mic, însă consideră că acum este momentul potrivit să lanseze o piesă pentru sărbătorile de Crăciun.

 

''Încă de când era Andreas mic îmi doream foarte mult să avem o piesă de familie pentru sărbătorile de Crăciun. N-am reușit să facem asta, Andreas are ceva colind făcut de Dinu, acum câțiva ani, când el era tare micuț împreună cu un cor de copii, dar acum este momentul să înregistrăm o piesă alături de el. Mi-ar plăcea să cânte și Maysa, dar deocamdată nu este vremea pentru asta'', a declarat Deea Maxer la Mămici de Pitici cu Lipici.

 

Andreas a fost cel care s-a bucurat de versurile piesei și își dorește să înregistreze piesa alături de părinții săi. Deea și Dinu Maxer au compus versurile în urmă cu ceva timp, însă au așteptat momentul potrivit pentru a face o piesă de familie. ''De fiecare dată îmi place să-mi dau cu părerea, să mai schimb câte ceva, să personalizez. Sunt destul de critică atunci când intru în studio și Dinu îmi arată un produs, întotdeauna schimb câte ceva la el, dar mă bucur că a fost de acord cu mine și că au fost pozitive schimbările'', a declarat Deea Maxer.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest