Oana Roman și Marius Elisei, în ipostaze tandre, în văzul tuturor! S-au filmat în timp ce se sărutau! VIDEO

 

După ce s-au împăcat, Oana Roman și Marius Elisei au fost surprinși din ce în ce mai des în ipostaze tandre, iar drept dovadă stau ultimele imagini cu cei doi amorezi care nu au ținut cont de nimeni și nimic și au dat frâu sentimentelor de dragoste pe care și le poartă.

Oana Roman și Marius Elisei se înțeleg mai bine ca niciodată! Deși au divorțat în urmă cu doar câteva luni, se pare că cei doi și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt, astfel că a urmat marea reîmpăcare.

De când au început să formeze din nou un cuplu, Marius Elisei și-a schimbat total atitudinea față de Oana Roman pe care a început să o recucerească așa cum o făcea la începutul relației.

Deși se aflau într-un restaurant, Oana Roman și Marius Elisei s-au filmat în timp ce se sărutau cu foc, iar partenerul de viață al vedetei Anteia Stars o copleșea cu complimente.

”După această despărțire care a fost foarte grea pentru amândoi, ne-am dat seama că doar împreună ne e bine”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Când se va muta marius Elisei înapoi în căminul conjugal

Potrivit spuselor Oanei Roman, deși lucrurile merg extraordinar între ea și fostul soț, motivul pentru care Marius Elisei încă nu s-a mutat în casa în care au stat împreună an la rândul constă în faptul că nu își doresc să grăbească lucrurile.

Și chiar dacă încă nu și-a adus hainele în locuință, Oana Roman a mărturisit că Marius Elsiei petrece destul de mult timp alături de ea și Isa, fapt care o împlinește profund pe fiica lor.

„Le facem pas cu pas pe toate. Oricum, e ca și cum stă acasă, pentru că doarme mai mult acasă. (...) Isa e foarte fericită și mi-a zis într-o zi că ea ar vrea să fim numai noi trei pe lumea asta”, a dezvăluit vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest