Pârtie, au venit Maxerii! Surpriza pe care le-a făcut-o Deea copiilor și soțului: „I-am văzut puțin triști, așa că…”

 

După ce de 8 martie s-a dus cu prietenele la munte, Deea Maxer a luat decizia ca acum să-și ducă familia pe pârtie.

 

De 8 martie, Deea Maxer împreună cu cele mai apropiate prietene ale sale și-a făcut cadou un sejur între fete, la munte. Copiii au rămas acasă, la fel și soțul Dinu, iar acum vedeta a decis să se revanșeze, drept pentru care întreaga familie a plecat spre una dintre stațiunile de pe Valea Prahovei. În dulcea tradiție mioritică, și familia Maxer a stat ore bune în traficul infernal, dar în cele din urmă visul s-a împlinit și au ajuns pe pârtie!

 

În cadrul emisiunii Mămici de pitici, cu lipici, Deea Maxer împreună cu familia ei a povestit despre escapade de la munte. Cei patru au petrecut momente prețioase pe pârtie și s-au bucurat de zăpadă. Andreas și Maysa au fost, firesc, în centrul atenției pentru părinții lor, toți petrecând clipe magice departe de București.

 

''Am avut o escapadă la munte cu fetele în jurul zilei de 8 martie și le-am dus lipsa alor mei și am văzut că au fost destul de triști că mami a fost la zăpadă și ei nu. Așadar, m-am gândit să le fac o surpriză și să-mi duc copiii direct pe pârtie'', a declarat Deea Maxer în cadrul emisiunii Mămici de pitici, cu lipici.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest