Pitici, cu lipici! După fuga de la Amsterdam, Deea și Dinu Maxer au sărbătorit-o pe Maysa!

 

Prințesa cuplului a împlini 2 anișori și a avut parte de o petrecere pe cinste, tema aleasă fiind cea a unicornilor, pasiunea celei mici.

 

A fost party în toată regula la reședința familiei Maxer. Pentru că Maysa a împlinit doi ani, iar momentul a fost marcat așa cum se cuvine de părinții ei. Bun înțeles, cea mică a fost în centrul atenției, primind numerose cadouri. Cei doi au avut grijă să se ocupe de fiecare detaliu, astfel ca totul să iasă minunat, iar Maysa să se uite cu drag la aceste amintiri atunci când o să mai crească.

 

Principalii invitați au fost, bineînțeles, copiii care s-au distrat de minune, casa fiind plină de ”pitici cu lipici”. Pe lista participanților la eventiment s-au numărat și rudele micuței Maysa, printre care și cele două nășici care au încântat-o cu cadourile. Acesta a primit foarte multe jucării, una mai frumoasă ca alta. Dinu Maxer a ajutat-o pe Maysa să desfacă toate cadourile primite, iar părinții s-au simțit și ei copii pentru o zi, aruncându-se alături de cei mici în piscina cu bile colorate.

 

"Uau, uite cât de frumoasă este Maysa. Cea mai frumoasă fetiță. Ești o prințesă iubita mea. Hai să spunem cuvântul unicorn de ziua ta, că tot este tematica, vrei? (...) La muuuuulți ani Maaaysaaa!!!", a spus Deea Maxer.

 

Deea și Dinu Maxer și-au încărcat bateriile într-un city-break la Amsterdam, pentru a fi în formă maximă la ziua Maysei. Cei doi au avut parte de un sejur de vis. ,,Ne-am trezit de dimineață, ne-am bucurat de micul dejun în liniște, doar noi doi, fără sa îi pregătim pe cei mici de școală. Am dat fuga la muzee, pentru ca era a doua zi a noastră în Amsterdam și ne propusesem sa vedem tot ce putem în interior, pentru ca afara vremea era destul de capricioasă.”, a mărturisit Deea Maxer, în cadrul show-ului Mămici de pitici cu lipici.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest