Raluca Podea nu a fost prea încântată de cadourile primite de Crăciun: „A fost un Moș pe stilul primăvară - vară!”

 

David, băiatul de 14 ani al vedetei, a dat iama în darurile de la Moș Crăciun. De partea cealaltă, Raluca Podea și-ar fi dorit un altfel de cadou, care să nu încapă sub brad.

 

Cu noaptea în cap, somnoros, băiatului de 14 ani al Ralucăi Podea s-a îndreptat parcă teleghidat la bradul de Crăciun, împrejmuit de cadouri. Mama lui, Raluca Podea, îl aștepta deja în sufragerie, cu o ceașcă de cafea în față, curioasă și ea să vadă ce i-a adus Moșul, atât copilului, cât și ei. Ca în fiecare an, Moș Crăciun a reușit să intre pe furiș în casa Ralucăi Podea, iar cel mai încântat de vizită a fost fiul vedetei de la Mămici de pitici cu lipici, David, un adolescent în vârstă de 14 ani.

 

„Azi, când m-am trezit de dimineață, am și uitat că e Crăciunul. M-am ridicat somnoros din pat, am ieșit din cameră și m-am îndreptat spre sufragerie și am văzut-o pe mama cu cadourile. Abia așteptam să deschid unul. M-am bucurat să o văd și pe ea, dar în special cadourile! ”, a spus David care a început să-și desfacă și admire darurile primite.

 

Când mama lui i-a spus că nu toate cadourile sunt pentru el, acesta a chemat-o și pe Raluca Podea sub brad, pentru a deschide împreună darurile. În prima cutie pe care a deschis-o Raluca Podea se afla o pereche de pantofi superbi. Însă nu a fost chiar darul visat de vedetă, care a declarat, printr-o comparație, folosind renii pe post de cai putere, că și-ar fi dorit o mașină nouă.

 

”Moș Crăciun a venit la noi pe stilul primăvară-vară. Cu niște șlapi, cu niște pantofi, bineînțeles că de lucrurile astea am avut nevoie, că altfel nu putea să ni le aducă. Cam de vară, dar eu zic că merg. Eu aveam alte așteptări de la Moșul, credeam că o să îmi aducă cu totul altceva. Mi-aș fi dorit o sanie, nu îmi ajung renii ăștia pe care îi am, mi-aș fi dorit o sanie cu ceva reni mai mulți. Mi-aș fi dorit să-mi schimb mașina. Poate anul următor, dacă o să fiu cuminte, o să-mi aducă Moșul o mașină”, a spus Raluca Podea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest