Sărbatoare în familia Maxerilor! Maysa a împlinit 3 ani: ”Îți mulțumesc că îmi completezi visul”

 

Deea Maxer a transmis un mesaj emoționant când fata ei, Maysa Maria, a împlinit 3 anișori.

 

Deea Maxer este o mama împlinită și mai fericită ca niciodată. Vedeta a vrut ca toată lumea să știe acest lucru, drept pentru care a transmis un mesaj încărcat de emoție când fetița ei Maysa Maria a împlinit 3 ani. Deea Maxer a devenit mamă de băiat în urmă cu câțiva ani, dar și-a dorit tare mult și o fetiță. Dorința i-a fost îndeplinită chiar acum 3 ani, pe data de 18 octombrie. Așadar, astăzi este ziua de naștere a Maysei, iar vedeta a dorit să împărtășească acest moment unic cu toți urmăritorii ei din mediul online.

 

Deea Maxer a mărturisit că s-a rugat divinității să aibă o fetiță, dorință ce i-a fost ascultată în urmă cu trei ani. De atunci, de când Maysa a venit în viața ei spune că se simte completă. ''Te-am visat și ești mai mult decât te-am creionat în Univers !

M-am rugat în locuri sfinte să te am, am șoptit îngerilor că te doresc iar acum multumesc Divinității că te miros si la piept te strâng, de trei ani de zile

Maysa Maria, iți multumesc că imi completezi, in fiecare secundă, visul !

Esti binecuvantare, zâna mea

La multi ani, Maysa Maria Maxer

P.S Dinu Maxer, mai știi când ti-am spus că este fată?'', a scris Deea Maxer pe conturile de socializare.

 

Postarea a strâns mii de aprecieri și sute de comentarii, fanii îngrămâdindu-se să-i ureze mulți ani frumoși și sănătate multă celei mici.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest