Simona Hapciuc l-a dus pe Dimi în Grădina Botanică: „A fost dezamăgit că nu erau animale!”

 

Prezentatoarea TV și-a ținut promisiunea și l-a dus pe piticul ei prin Grădina Botanică din București.

 

De fiecare dată când este liberă, Simona Hapciuc se dedică în totalitate lui Dimitrie. În weekend, cei doi au avut parte de un moment unic mamă – fiu, dând o tură prin Botanică. Și asta pentru că Dimi iubește foarte tare natura. Însă piticul cu lipici a făcut o mică și nevinovată confuzie, între Grădina Botanică și Grădina Zoologică. Așa că a fost un pic dezamăgit, pentru că în Botanică nu sunt și animăluțe.

 

''Lui Dimi îi place foarte mult natura, însă a fost dezamăgit că nu erau animale. Că eu i-am promis acum ceva timp că o să mergem la grădina zoologică, așa că el m-a întrebat ce este grădina zoologică, iar eu i-am spus că este un loc foarte frumos cu foarte multe animale. Și când i-am zis că mergem la grădina botanică, el probabli a rămas cu gândul că mergem să vedem animale. A rămas dezamăgit că nu a văzut animale'', a mărturisit Simona Hapciuc, în cadrul emisiunii Pitici de Mămici cu Lipici.

 

Singurele vietăți întâlnite de Simona și Dimi au fost rățuștele de pe lac. Însă cei doi nu au venit dotați cu pâine pentru a hrăni micile vietăți. ''I-au plăcut rațele, chiar îmi pare foarte rău că nu am avut niște pâine la noi. Pur și simplu nu m-am gândit să cumpăr pâine și să dăm de mâncare la rațe. Când stăteam în Vitan, mergeam în Parcul IOR, destul de des și acolo este un parc foarte mare și dădeam de mâncare la rațe'', a declarat Simona Hapciuc, în cadrul emisiunii Pitici de Mămici cu Lipici.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest