Simona Hapciuc s-a antrenat cu Pitbull Atodiresei sub privirile lui Dimi! „Aș vrea să văd cât mai mulți copii la kickboxing”

 

Prezentatoarea de la Star Matinal este o împătimită a sporturilor de contact și nu ratează nicio ocazie să-și arate priceperea.

 

Simona Hapciuc face tot posibilul să-I transmită fiului ei Dimi pasiunea pentru sport. Fie el și cel de contact. Drept urmare l-a luat pe băiețelul ei în vârstă de 3 ani și jumătate la o sesiune de antrenamente de kickboxing cu nimeni altul decât Pitbull Atodiresei. Așadar, marele luptător a fost instructor pentru câteva ore pentru vedeta de la Antena Stars, care a ținut să-I arate copilului ei cât de important este sportul și mișcarea pentru o viață sănătoasă.  

 

 

După ce a făcut încălzirea cu instructorul personal, Simona a intrat în ring cu Pitbull Atodiresei. Luptătorul s-a asigurat că vedeta are parte de o sesiune de kickboxing extenuantă, iar blondina nu a dezamăgit. După ce a dat tot ce avea mai bun cu celebrul sportiv, antrenoarea de fitness a vorbit despre importanța sportului la vârste cât mai fragede și a enumerat beneficiile sporturilor de contact, precum kickboxing-ul.

 

„Aș vrea să văd din ce în ce mai mulți copii în sală, făcând sportul ăsta, pentru că părinții ar trebui să vadă dincolo de bătaie, să vadă disciplina aia despre care vorbeam și beneficiile mișcării. În momentul în care te lași atras de sportul ăsta, îți dorești și să mănânci sănătos. În momentul în care devii sportiv, îți dorești să mănânci sănătos, să nu mai pierzi nopțile, nu te apuci de băut, de fumat”, a spus Simoan Hapciuc despre beneficiile kickboxing-ului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest