Super-party pentru Victoria: „Piticii cu lipici” au umplut casa Gabrielei Cristea!

 

Prezentatoarea TV de la Antena Stars a organizat o petrecere pentru fata ei cea mare, Victoria, care a împlinit 4 ani.

 

A fost petrecere mare în casa Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda pentru că Victoria, fetița lor cea mare, și-a serbat ziua de naștere. Părinții au profitat de ziua frumoasă și au organizat evenimentul în curte, care s-a umplut repede cu „pitici cu lipici”.

 

Prezentatoare TV de la Antena Stars a avut grijă să organizeze totul în cel mai mic detaliu, așa că petrecerea a fost un real success. Cum Victoria a dezvoltat o pasiune pentru burgeri, aceștia au fost nelipsiți de pe masa celor mici, dar și feliile de pizza au fost la mare căutare. Petrecerea a fost un real succes, asta pentru că grădina casei a fost plină de ”pitici cu lipici” și toți micuții s-au distrat de minune. Copiii au explorat fiecare colțișor, s-au cățărat, s-au jucat și au avut o după-amiază fantastică.

 

Firesc, principalii invitați au fost, bineînțeles, copiii care s-au distrat de minune, curtea casei fiind plină de ”pitici cu lipici”. De asemenea, pe lista invitaților s-au numărat și mămicile care și-au însoțit micuții la marea petrecere.Totodată, Deea Maxer alături de micuța sa, Maysa, s-au numărat printre persoanele invitate, însă artista i-a cerut permisiunea Gabrielei Cristea să vină și Dinu, soțul ei.

 

Deea Maxer a întrebat-o pe prezentatoare dacă poate veni și Dinu la petrecere, asta din cauza faptului că Gabriela anunțase că va reduce numărul de persoane la petrecere, având în vedere situația pandemică. „Deea de exemplu mi-a trimis mesaj dacă poate să vină și cu băiatul cel mare și cu Dinu, ținând cont de situația dată. Mi s-a părut foarte drăguț din partea ei că a făcut asta și am zis bineînțeles că poți să vii pentru că eu am anunțat pe toată lumea că reducem numărul de persoane așa la limită. Să fie totul la limită. Ne-am bucurat toți de o după-amiază de reîntâlnire. A fost drăguț”, a povestit Gabriela Cristea la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest