Tavi Clonda s-a panicat după ce a văzut ce face Gabriela Cristea: „Mi-e frică să stai așa sus!”

 

Tavi Clonda s-a îngrijorat și a vrut să-și vadă partenera cât mai repede cu picioarele pe pământ în cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici.

 

Proaspăt reveniți din vacanța din Egipt, în care s-au distrat de minune cu cele două fetițe ale lor, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au apucat de renovări și îmbunătățiri în casa în care locuiesc, mai ales că le-a sosit și mobilă nouă. Înarmat cu ustensilele necesare, soțul îndrăgitei prezentatoare TV a trecut la înșurubări pentru a asambla scaunele proaspăt sosite, în vreme ce Gabriela Cristea și-a adus o scară și s-a cățărat pentru a da jos draperiile și perdelele.  

 

„De obicei îmi rămân piese în plus. Cei care ne-au trimis canapelele au fost destul de ok, ne-au trimis totul, nu am de ce să mă plâng. A fost la fix, sau unul în plus”, a spus Tavi Clonda absorbit de munca pe care o făcea.

 

Așadar, Gabriela Cristea a luat scara, a pus-o în mijlocul livingului și apoi s-a urcat fără vreo teamă până la ultima treaptă. Tavi Clonda nu a fost deloc atent la ceea ce face soția lui, fiind cu totul dedicat muncii pe care o făcea, astfel că în momentul în care a ridicat privirea și a văzut-o pe soția lui așa a avut o reacție neașteptată. Soțul Gabrielei Cristea s-a speriat destul de serios, astfel că a întrebat-o pe un ton destul de nervos ce caută acolo fără ca nimeni să țină scara, asta fiindcă ar putea să cadă și să se rănească în orice moment.

 

„Ce naiba faci? De ce te sui așa sus, măi prințesă. Hai, că mi-e frică să stai așa sus, și Iris e sub tine. Altă treabă nu ai de făcut. Hai că vin cu tine când te cațeri acolo sus. Bă, iubire, să mor dacă nu mă omori cu zile. Altă treabă zău dacă nu aveam la început de an”, s-a agitat Tavi Clonda.   

 

Gabriela Cristea a spus că nu e prima dată când face acest lucru, că tot timpul a fost responsabilitatea ei să dea jos draperiile. Totodată, vedeta a spus că îi place teribil casa în care locuiește cu familia ei și a dezvăluit care ar fi singura variantă în care ar părăsi-o definitiv: „M-aș muta la malul mării, să fie soare, să fac plajă. Apoi să mă duc pe iaht și să mă distrez. E singura variantă de-a mă muta”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest