Adda a intrat în vizorul Iuliei Albu la Poliția Modei: „Mi-aș pune întrebări serioase despre cineva care deține atât de mulți ursuleți”

 

Șocul săptămânii la Poliția Modei a venit de la Adda, care a abordat o ținută jucăușă, făcută din mulți ursuleți de pluș. De la cine a spus Iulia Albu că s-a inspirat cântăreața.

 

Iulia Albu nu ratează nicio ocazie să le taxeze pe vedetele autohtone ori de câte ori acestea încearcă să iasă în evidență cu câte o extravaganță. Nici Adda nu a scăpat de criticile stilistei, atunci când s-a afișat cu o rochie formată din ursuleți de pluș.  Criticul vestimentar a spus de mult nu a mai fost la fel de șocată de o astfel de apariție, dar totodată a ținut să precizeze că stilul este inspirat de la Lady Gaga și nu a ratat ocazia să o înțepe un pic și pe Andreea Marin.

 

„În primul rând, aș vrea să spun lucrul acesta. De când am văzut-o pe Andreea Marin, făcând reclamă la o mașină de spălat, stând cu fundul pe ea, n-am mai văzut ceva la fel de șocant. Ținuta este inspirată dintr-una purtată de Lady Gaga și nu numai ea”, a mărturisit Iulia Albu, în cadrul emisiunii Poliția Modei.

 

Chiar dacă inițial a spus că este șocată de ținuta Addei, Iulia Albu a mărturisit, în cele din urmă, că apariția nu este chiar atât de rea. Vedeta a ținut să puncteze faptul că apreciază că artista a ales să se fotografieze pe o mașină de spălat veche, nu pe una nouă. Și a apreciat că, având în vedere peisajul în care s-a filmat, denotă că artista are umor.

 

„Nu e rău. Sincer, nu este chiar atât de rău. Îmi place că măcar mașina de spălat este una veche și asta adaugă ceva extra. Mi-aș pune întrebări serioase despre cineva care deține atât de mulți ursuleți. Poate i-au trimis fanii de pe Instagram. Hai că e interesantă, că are și niște broscuțe acolo, o  văcuță mov. E o persoană care are umor. Nu-i ies totdeauna toate ținutele, dar are umor”, a adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest