Iulia Albu a comentat stilul vestimentar al Deliei: „Are logică cumva”

 

Stilista a analizat modul în care se îmbracă Delia Matache. La ce concluzii a ajuns în privința vestimentației juratei de la iUmor.

 

Delia Matache a fost criticată recent pentru stilul ei vestimentar. Chiar dacă toată lumea s-ar fi așteptat ca Iulia Albu să intre în acest curent al criticilor, iată că stilista are cu totul altă părere. După ce a vizionat clipul de pe TikTok în care Delia le-a dat replică tuturor celor care o acuză pentru modul în care se îmbracă, Iulia Albu a sărit în apărarea juratei de la iUmor, fiind pe aceiași lungime de undă cu aceasta.

 

Mi se pare că Delia se îmbracă extrem de normal. Când se duce să alerge se îmbracă în haine sport, când cântă se îmbracă rar excentric. Nu o vezi în fuste foarte scurte sau pe tocuri foarte înalte. Are logică cumva, pentru că tot show-ul ei este construit și toată mișcarea scenică și ținutele sunt construite pntru show-ul respectiv. Niciodată nu mi s-a părut ceva exagerat.”, a spus Iulia Albu, la Poliția Modei.

 

Invitata săptămânii de la Poliția Modei, Bianca Rus, a fost de acord cu Iulia și a menționat că apreciază stilul vestimentar al Deliei Matache, care s-ar îmbrăca „toată o firmă”. La rândul său, Ovidiu Buta a considerat că vedeta face alegerile vestmentare potrivite pentru viața de artist

 

„Hai să vorbim puțin, că n-am mai vorbit de mult. Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea ”Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?” ... orice ar însemna asta ... Pentru că nu sunt un om normal. E nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii. Adică, în momentul în care se postează un artist într-o ținută, el trebuie să specifice ”Hei, nu uitați: sunt artist, mă duc la concert. Știți, concertul este ăla unde e o scenă, sunt lumini, reflectoare, oameni care plătesc un bilet și vor să vadă ceva spectaculos”. Ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal. ”De ce nu te îmbraci normal?” Normal cum? Cam cât de normal? Ce înseamnă?”, le-a transmis Delia Matache celor care o critică, pe TikTok.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest