Iulia Albu și-a serbat ziua de naștere departe de Mikaela și iubitul ei. Ce planuri are vedeta: ”Vom construe, în continuare, proiecte minunate!”

 

Creatoarea de modă și-a petrecut prima zi de naștere la distanță de fiica si partenerul ei, fiind prinsă cu munca.

 

Iulia Albu s-a implicat trup și suflet în proiectele pe care le are la Antena 1 și Antena Stars. Inclusiv ziua de naștere, când a împlinit 41 de ani, a prins-o la muncă, la Bacău, unde filmează pentru Splash! Vedete la apă! „Anul aceasta, ziua mea de naștere se întâmplă la Bacău pentru că aici filmăm noul sezon al proiectului Spalsh! Vedete la apă. Este pentru prima oară când, de ziua mea, nu voi fi alături de cei dragi. Zilele următoare, îi aștept pe Mikaela și pe iubitul meu alături de mine pentru a sărbători cum se cuvine”, a mărturisit Iulia Albu, pentru viva.ro.

 

Vedeta este implicată în trei producții ale trustului Intact Media Group și a ținut să le mulțumească tuturor celor cu care lucrează și i-au acordat încredere: „Ultimul an mi-a adus, din punct de vedere profesional, mult mai mult decât aș fi îndrăznit să visez și pentru asta le sunt recunoscătoare echipelor cu care am avut privilegiul să lucrez în Antena 1 și Antena Stars. Vom construi, în continuare, proiecte minunate. Splash! Vedete la apa, I.A. cu stil, Poliția modei și surprizele abia încep”.

 

Iulia Albu a mărturisit că pentru ea cea mai mare bucurie este să își țină în brațe fiica, iubitul și părinții. Vedeta este recunoscătoare pentru toate lecțiile pe care le-a primit de la viață, mai ales pentru că a avut grijă să învețe din tot: „Cea mai mare bucurie pentru mine este să îmi strâng în brațe fetița, iubitul și părinții. Sunt recunoscătoare pentru toate lecțiile pe care le-am primit până acum. Am avut atât de mult de învățat din tot ce s-a întâmplat în viața mea și sunt pregătită pentru tot ceea ce urmează”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest