Iulia Albu, ironii legate de ținuta Andei Adam și a soțului ei: „Se duc să facă varză murată sau să bată untul”

 

Nici celebrul designer, dar nici invitata ei de la Poliția Modei, Natalia Mateuț, nu s-au abținut când a venit vorba să comenteze apariția Andei Adam și a soțului ei la o premieră de film.

 

Anda Adam și soțul ei au intrat în vizorul Iuliei Albu, la Poliția Modei. Având ținute similare, cei doi soți au fost taxați dur de celebrul designer. Cei doi au apărut împreună la lansarea unui film și au ales să se îmbrace în negru, iar pe cap să poarte șepci. Iulia Albu a considerat că vestimentația acestora este nepotrivită pentru evenimentul la care au participat. Mai mult, stilista a spus că nu înțelege de ce ar purta cineva acele încălțări, deoarece Anda Adam și soțul ei arată ca și cum s-ar pregăti să facă varză murată sau să bată untul.

 

”Încălțămintea pe mine mă aruncă cu totul într-o altă zonă. Mi se pare că se duc să facă varză murată amândoi sau să bată untul. De ce ai purta șapcă la o permieră de film? Trebuie să dea capul pe spate ca să vadă în față.”, a spus Iulia Albu la Poliția Modei.

 

Invitata specială a ultimei ediții a emisiunii Poliția Modei, Natalia Mateuț a dat dovadă de ironie fină în încercarea de a le găsi o scuză celor doi pentru ținutele alese: ”Poate nu se spălase el pe păr, ea a zis să fie în asentimentul lui și să își pună amândoi șapcă.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest