Denise Rifai, criticată de Iulia Albu la Poliția Modei: „Nu e nevoie să-ți bagi șosetele în față”

 

Cunoscuta moderatoare nu doar că nu a impresionat-o pe stilistă cu ținuta ei, chiar a fost criticată de Iulia Albu.

 

La ediția din acest weekend a emisiunii Poliția Modei, pe care Iulia Albu o prezintă la Antena Stars, una dintre „victimele” stilistei a fost Denise Rifai. Moderatoarea a participat la un eveniment monden, iar ținuta în care aceasta a apărut a fost analizată de ochiul critic al Iuliei Albu.

 

Criticul de modă a făcut două observații cu privire la articolele purtate de Denise Rifai. Și anume că nu și-a dat seama că poartă o geantă, apreciind că aceasta seamănă mai degrabă cu o pungă. În al doilea rând și-a îndreptat atenția spre pantofii vedetei, apreciind că aceștia sunt cu cel puțin un număr mai mare. Celebra stilistă a insistat pe importanta mărimii, observând faptul că prezentatoarea TV purta o mărime mai mare și nu a apelat la trucurile necesare pentru a masca acest lucru.

 

„Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față, și nu e nevoie să-ți bagi șosetele în vârf, branț se numește. Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așează unde trebuie.”, a spus Iulia Albu, la Poliția Modei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest