Ce au spus criticii de la Poliția Modei despre ținuta Alinei Eremia: „I se vede lenjeria intimă neagră!”

 

Cântăreața a avut o ținută îndrăzneață, dar nu a scăpat de comentariile Iuliei Albu și invitaților ei de la Poliția Modei.

 

Alina Eremia a participat la un eveniment unde a purtat o rochie galbenă scurtă asortată cu niște cizme lungi, negre, peste genunchi. În cadrul unui scurt interviu acordat reporterilor de la „Poliția Modei”, cântăreața a declarat că e atentă la noile tendințe care apar pe piață, dar a precizat că apreciază că e foarte important ca fiecare să-și pună în evidență calitățile atunci când îmbracă o anumită ținută.

 

 

‘’Moda pentru mine este un fel de a mă exprima, de a-mi exprima personalitatea. Așa cum mă simt în ziua respectivă, prefer să adopt o anumită ținută. Prefer shopping-ul online 100%, este mult mai la îndemână și am și o gamă mult mai largă de produse. În ceea ce privește tendințele, nu știu, că sunt atentă la ce se lansează nou, dar cumva încerc să integrez în stilul meu. Nu să îmbrac doar ceea ce e la modă în momentul respectiv. Cred că e important să îți faci un fel de research. Eu personal am apelat la sfatul stilistului și cumva am învățat foarte multe trucuri de la ei, dar cred că e important să fi foarte atent la conformația ta, să vezi exact ce te avantajează și cred că e important să te simți bine cu ceea ce porți’’, a spus Alina Eremia.

 

Emisiunea „Poliția Modei” i-a avut ca invitați pe make-up artistul Ema Uta și hairstaylist-ul George Cozma. Cei doi alături de prezentatorii emisiunii, au comentat ținutele vedetelor prezente la un eveniment monden, printre care cea a Alinei Eremia. Iulia Albu a fost cea care a remarcat primele greșeli vestimentare.

 

 ‘’I se vede lenjeria intimă neagră sau ceva pe interior. Mi se pare trist că a îmbrăcat-o un stilist așa. Cizmele alea le poartă și când doarme? Pentru că așa arată, ca și cum le-ar purta la orice. Ce se întâmplă cu coronița pe cap? De ce are o coroniță?’’, a spus Iulia Albu.

 

Ema Uta a fost de părere că vestimentația pe care o poartă nu-i evidențiază formele: „Ținuta asta, mie mi se pare că nu prea e pe măsura ei. Ar trebui să fie strânsă puțin mai mult pe corp, să îi accentueze mai mult silueta. Nu poți să o identifici într-un stil anume”. Pentru că s-a ocupat de coafura vedetei, hairstylistul George Cozma și-a lăudat clienta: ‘’Mi se pare că a evoluat foarte mult din punct de vedere stilistic”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest