Dorian Popa, luat la țintă de Iulia Albu: „Câteodată o nimerești, dar nu tot timpul!”

 

În cadrul emisiunii Poliția Modei pe care o prezintă la Antena Stars, Iulia Albu a vorbit despre modul în care se îmbracă influencerul Dorian Popa. Ce i-a sărit în evidență designerului.

 

Dorian Popa a fost luat în colimator de Iulia Albu la ediția din weekend a emisiunii Poliția Modei de la Antena Stars. Criticul de modă a spus cu subiect și predicat că nu-i place modul în care vlogger-ul asortează articolele vestimentare, fapt care I l-ar fi transmis într-o discuție tete-a-tete. Stilul vestimentar adoptat de Dorian Popa nu este tocmai pe placul Iuliei Albu, iar aceasta nu s-a ferit să spună acest lucru la televizor. Spre surprinderea tuturor, creatoarea de modă nu a fost atât de acidă la adresa artistului pe cât se aștepta toată lumea. Mai mult, Iulia Albu a spus că uneori acesta nimerește ținutele
 

„Are postări constant, muncește. El este un tip care muncește și care, cumva, și-a găsit o nișă. Iar la el văd un tip de asumare pe care nu îl văd la nicio vedetă feminină care se raportează la aceeași zonă. Nu îmi place cum te îmbraci, Doriane, asta o știi, ai tu stilul tău, dar câteodată o nimerești, dar nu tot timpul”, a spus Iulia Albu la Antena Stars.
 

Nu este prima data când Dorian Popa intră sub lupa Iuliei Albu. În urmă cu ceva timp, Dorian și-a făcut un tatuaj, iar acesta a fost imediat criticat. Tatuajul a venit în urma momentului când artistul a împlinit 4 ani de Youtube, dar a atins și numărul de 2 milioane de subscriberi. De altfel, este și cel mai urmărit bărbat din România.

 

”Nu mi se pare interesant să-ți faci un tatuaj permanent. Dar nu știu dacă este un tatuaj permanent, pentru că dacă se mai întâmplă și cu alt animal ce o să faci Dorian? O să ți le tatuezi pe toate și când nu mai ai loc ce o să se întâmple? Nu știam că este adoptat Cheluțu. Credeam că este un câine cumpărat, dar cu atât mai mult cu cât a adoptat un cățel abandonat. Bravo lui, mi se pare un gest foarte frumos!”, a spus Iulia Albu în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest