Iulia Albu a comparat-o pe Andreea Tonciu cu o mega-vedetă: „Paris Hilton după o noapte de beție”

 

Andreea Tonciu este ultima starletă care intră în vizorul Iuliei Albu la Poliția Modei. Criticul de modă a analizat ținuta acesteia într-o poză postată pe rețelele de socializare.

 

La Poliția Modei există o rubrică în care împreună cu Ovidiu Buta și invitatul săptămânal, Iulia Albu analizează stilul vestimentar al vedetelor. În weekend, Oana Marica a fost invita specială la Poliția Modei. Iulia Albu a fost dezamăgită de alegerile Andreei Tonciu în materie de haine. Vedeta purta un tricou simplu cu pantaloni scurți din denim, iar în picioare a pus o pereche de pantofi roz cu platformă, alături de o pereche de șosete lungi.

 

Atât stilista cât și colegul de platou Ovidiu Buta au considerat combinația vestimentară aleasă drept nefericită, Iulia Albu comparând ținuta lui Tonciu cu cea pe care ar alege-o celebra Paris Hilton dacă ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice.

 

Iată un personaj pe care nu-l mai recunoaștem. Nu mai seamănă cu ea. (...) Ținuta în sine este ceva ce ar purta Paris Hilton dacă ar veni după o noapte de beție, dar nici atunci nu cred totuși. Ce mă deranjează cel mai tare sunt acei pantaloni scurți, pentru că nu înțeleg de ce nu sunt mai scurți sau mai lungi. Acolo cred că este problema cea mai mare. Și mă tot uit, nu-mi dau seama, are șosete? Asta îmi place foarte mult!”, a spus Iulia Albu, la Poliția Modei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest