Iulia Albu a desființat ținuta miresei lui Liviu Teodorescu: „Parcă te-ar înghiți perdeaua lui bunica”

 

În ediția din acest weekend a emisiunii Poliția Modei, Iulia, soția lui Liviu Teodorescu, nu a scăpat de criticile prezentatoarei și a invitatului ei.

 

Dacă despre rochia de mireasă pe care a purtat-o Iulia, soția lui Liviu Teodorescu, criticul de modă nu a comentat prea mult, în schimb, accesoriile acesteia au fost practic desființate. Iulia Albu împreună cu invitatul ei Virgil Ion Mănescu au comentat ținutele vedetelor din showbizul autohton la cele mai importante evenimente din viețile lor. În colimator a intrat proaspăta doamnă Teodorescu.  

 

''În primul rând aș vrea să discutăm puțin despre această modă a buchetului curgător care este o modă, într-adevăr, cumva a intrat în clasic. Este foarte important ca atunci când alegi un buchet curgător, florile pe care le alegi pentru acest buchet să se preteze nu doar la specificul lui, ci și la ce porți și la înălțimea pe care o ai. Dacă distanța dintre umeri și talie este egală cu buchetul atunci este o problemă. Hai să vorbim de plasa de țânțari de pe cap. De ce când porți un voal ai alege plastic, în loc de voal natural? Într-adevăr nu arată atât de umflat, dar până la urmă nu trebuie să arăți de parcă te-ar înghiți perdeaua lui bunica... Ceva natural, care să aibă o cădere frumoasă. Sus mi-ar fi plăcut să văd un piepten din acela spaniol, de argint. Buchetul pare o a treia persoană din poză'', a declarat Iulia Albu la Poliția Modei.

 

Virgil Mănescu a fost pe aceiași lungime de undă cu Iulia Albu: ''Buchetul a fost ales de cineva după nu știu ce criterii. Istoria buchetului de mireasă provine din Evul Mediu când nunțile se făceau în iunie. Buchetul de mireasă ar trebui să dea o imagine mai plăcută în ceea ce privește în cazul acesta, ședința foto. În schimb, prezența lui este prea exagerată. Mireasa trebuie să poarte voalul în biserică, din pioșenie și respect''.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest