Iulia Albu a făcut-o praf pe Andreea Esca la Poliția Modei: „Sunt de natură să dea o stare proastă oricui”

 

Andreea Esca a intrat în colimatorul Iuliei Albu la emisiunea Poliția Modei de la Antena Stars! Ce i-a displăcut stilistei la ținuta știristei.

 

Iulia Albu nu iartă pe nimeni, ir Andreea Esca a fost ultima „victimă” a stilistei la emisiunea Poliția Modei de la Antena Stars. Este cunoscut faptul că Iulia Albu nu menajează nicio vedetă, iar de această dată cunoscuta prezentatoare de știri a intrat în vizorul acesteia. Mai precis, ținuta acesteia care i s-a părut că este mereu aceiași.

 

După ce a analizat, ținuta aleasă de Andreea Esca pentru a participa la un eveniment public împreună cu colegul de platou Ovidiu Buta și cu invitatul special, chef Nicolai Tand, Iulia și-a spus părerea, fără menajamente, despre stilul vestimentar al vedetei de televiziune, iar criticul de modă nu s-a abținut deloc. Din punctul ei de vedere, prezentatoarea de știri „poartă mereu același lucru”

 

Acei colțunași pe care îi are pe pantofi și cu acel tricou roz pe care scrie „Te iubesc” cred că sunt de natură să dea o stare proastă oricui. (...) E clasică în sensul în care poartă tot timpul același lucru”, a spus Iulia Albu, după ce a vizionat imaginile cu Andreea Esca. Ovidiu Buta, colegul de platou al Iuliei Albu, a dat de înțeles că ținuta purtată de Andreea Esca nu l-a deranjat atât de tare.

 

Andreea Esca se alătură astfel unei galerii selecte de vedete care au intrat în colimatorul Iuliei Albu la Poliția Modei. Spre exemplu nici Andreea Marin, Zâna Surprizelor, nu a scăpat de criticile stilistei când s-a încălțat cu pantofi cu toc în propria curte.

 

“Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon.

Erai în papuci la tine în casă, pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă, și ți-ai pus tocuri.Care e stilul de viață?! Să fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!”, a spus Iulia Albu când a văzut imaginile cu Zâna Surprizelor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest