Iulia Albu nu a menajat-o deloc pe Andreea Marin: „Fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!"

 

În cadrul emisiunii „Poliția Modei” de la Antena Stars, Iulia Albu a desființat-o pe Andreea Marin. Ce a deranjat-o pe stilistă.

 

Iulia Albu a criticat în termeni duri modul în care Andreea Marin s-a afișat într-un clip pe TikTok. În cadrul emisiunii  Poliția Modei de la Antena Stars a fost arătat un clip în care Andreea Marin bea un pahar cu vin în propria grădină, fiind îmbrăcată elegant și încălțată în pantofi cu toc. Stilista a desființat-o pe fosta Zână a Surprizelor după ce aceasta s-a afișat astfel în propria curte.

 

„Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. (...) Erai în papuci la tine în casă - pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă - și ți-ai pus tocuri. Care e stilul de viață?! Fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!”, a afirmat Iulia Albu, după vizonarea clipului video.

 

În platou au fost prezenți pentru comentarea ținutelor Denisa Filcea și Flick. La rândul ei, soția omului de radio nu a fost prea încântată de ceea ce a văzut în clipul video și a explicat ce greșeală a făcut Andreea Marin din punctul ei de vedere: anume modul în care Zâna ține paharul de vin. Soția lui Flick a fost a fost însă mult mai vehement la ținuta lui Theo Rose, acuzând-o pe cântăreață că ar fi copiat-o de la ea.

 

„E o rochiță pe care eu am purtat-o prima și după aceea mai multe persoane au contactat designer-ul respectiv pentru a cere rochița. Este o rochiță pe care eu mi-am luat-o de la o prietenă, care este din zona mea, din Bihor. Dat fiind faptul că doar eu am purtat-o înainte, nu avea unde să o vadă altundeva” a declarat Denisa Filcea, imediat după ce a văzut imaginile în care solista purta rochia respectivă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest