Iulia Albu, sfat pentru Oana Roman: „Nimeni nu trebuie să se creadă nepotrivit pentru că nu se încadrează în niște șabloane oricum idioate!”

 

În cadrul emisiunii Poliția Modei, Iulia Albu și-a îndreptat atenția către Oana Roman. Pe lângă critici, stilista i-a oferit și câteva sfaturi vedetei.

 

În cadrul emisiunii Poliția Modei din acest weekend, Iulia Albu, alături de invitata sa Romanița Iovan, a comentat modul în care se îmbracă Oana Roman. De la început, gazda show-ului a precizat că toate criticile pe care I le aduce nu au de-a face cu faptul că vedeta este supraponderală, ci sunt stict legate de felul în care aceasta își alege ținutele vestimentare.

 

„Oana Roman nu a fost niciodată comentată pentru că a fost grasă. Să nu ne ferim de cuvinte. Nu mă interesează că oamenii sunt grași, că sunt slabi, când sunt lipsiți de bun gust intră în gura mea”, a afirmat Iulia Albu, la Poliția Modei.

 

Totuși, critical de modă a spus că se remarcă o evoluție vestimentară în cazul vedetei, dar a recunoscut că o deranjează faptul că Oana și-ar edita pozele, din cauza „neacceptării felului în care arată”.

 

„Ea a oricum a progresat, ceea ce e un lucru îmbucurător. Totul până la strâmbatul mobilei. Am o problemă cu strâmbatul mobilei și cu neacceptarea felului în care arăți, pentru că eu nu consider că cineva ar trebui să se considere nepotrivit pentru că nu se încadrează în niște șabloane oricum idioate”, a mai spus criticul de modă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest