Machiajul și ținuta Andreei Marin analizate de Alex Abagiu: „Ce-i drept, o lebădă ciufulită.,,”

 

Cunoscutul make-up artist a comentat la Poliția Modei de la Antena Stars modul în care a apărut Zâna Surprizelor la un eveniment.

 

Alex Abagiu, fostul participant la Asia Express, a fost invitatul emisiunii Poliția Modei din acest weekend, de la Antena Stars, producție moderată de Iulia Albu și Ovidiu Buta. Cunoscutul make-up artist și-a spus opiniile vis-à-vis de ținuta Andreei Marin, dar a insistat asupra machiajului și modului în care vedeta arată de la gât în sus, unde este domeniul său. El susține că Andreea Marin arată foarte bine și că tot timpul e cu zâmbetul pe buze, iar accesorile pe care ea le-a folosit au fost foarte potrivite în ton cu ținuta aleasă. Make-up artistul susține că aceasta e foarte îngrijită din toate punctele de vedere.

 

„Eu mă uit mai degrabă ca la Lacul Lebedelor. Ce-I drept o lebădă ciufulită așa. Nu știu ce să spun prea mult despre ținuta asta, nu știu contextul în care a fost făcută poza, nu știu unde se ducea Andreea. E un personaj bun. Îmi place că zâmbește, pot să spun că îmi place să o văd cum un păr super îngrijit, scurt cumva, îmi place accesoriul pe care l-a folosit în urechi și de la gât în jos vă dau vouă cuvântul”, a spus Alex Abagiu la Poliția Modei.

 

Iulia albu nu a avut însă o opinia la fel de favorabilă cu privire la îmbrăcămintea pe care a etalat-o Zâna Surprizelor, ea apreciind că nu este o ținută care o avantajează pe aceasta. ”Este una dintre ținutele care mi-au scăpat, dar mulțumesc lui Dumnezeu că nu până la capăt. Ea poate să patineze, nu pot să înțeleg ce se întâmplă, este o cămașă cu o vestă din pene. Eu n-aș fi suspectat că Andreei Marin îi plac atât de mult înariptatele, sincer. Chiar n-am văzut nimic la Andreea Marin care să mă facă să o suspectez de așa ceva. Cizmele cred că sunt cele mai urâte pe care le-am văzut în viața mea, și nu exagerez cu nimic”, a spus Iulia Albu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest