Răzvan Babană, despre Bianca Drăgușanu la Poliția Modei: „E mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată!” Reacția divei nu a întârziat

 

În ultima ediție a emisiunii Poliția Modei de la Antena Stars, Iulia Albu împreună cu Răzvan Babană au analizat vestimentațiile mai multor vedete autohtone, printre care și cea a Biancăi Drăgușanu. Blondinei nu i-a picat deloc bine ce a spus fostul concurent de la Chefi la Cuțite.

 

Invitat în cadrul emisiunii de la Antena Stars, Răzvan Babană nu a menajat-o deloc pe Bianca Drăgușanu. Chiar dacă a recunoscut că-i place foarte mult de divă, el a declarat că arată mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată pentru că piesele vestimentare pe care le alege nu i se potrivesc de cele mai multe ori. Invitatul de la Poliția Modei a mai spus că el consideră că și oamenii de acasă, care o văd pe Bianca Drăgușanu fie pe internet, fie la televizor, o preferă dezbrăcată decât îmbrăcată.

 

”Mie mi se pare că ea arată mult mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată. Când are mai puține piese pe ea, când e la mare, mie mi se pare că e bombă. Când e îmbrăcată, își pierde farmecul, e o blondă normală. Nu e tiparul clasic, dar tot e mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată”, e de părere Răzvan Babană. De partea cealaltă, în cadrul emisiunii Poliția Modei, Iulia Albu a mărturisit că nu este de acord cu faptul că își editează excesiv fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare și mai ales că își accentuează mult prea mult talia.

 

Dar nu aceasta a fost replica care a deranjat-o pe Bianca Drăgușanu atunci când a fost descrisă de Răzvan Babană. Ci faptul că acesta a spus că stilul de ”mahala” o reprezintă în continuare pe frumoasa blondină, fiind unul dintre aspectele pe care le-a păstrat, deși fizic este schimbată în totalitate. ”Mi se pare că ea a păstrat stilul ăla de mahalagioaică, cu ghilimelele de rigoare, transformată, ușor-ușor, peste noapte, în divă autohtonă”, i-a spus Răzvan Babană Iuliei Albu.

 

Bianca Drăgușanu a încărcat pe pagina sa de Instagram declarațiile făcute de Răzvan Babană și, bineînțeles, a oferit și o replică neașteptată. „Sunt regina țiganilor”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul videoclipului, pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest