Romanița Iovan la Poliția Modei, despre Catrinel Meghia: ”Are gambe de fotbalist!”

 

Creatoarea de modă a fost pusă în încurcătură la rubric „Te cunosc după hăinuțe”, apreciind că modelul Catrinel Menghia ar avea picioare de bărbat.

 

Romanița Iovan a fost invitatul special al emisiunii Poliția Modei din weekend și principala protagonistă a rubricii ”Te cunosc după hăinuțe”. În cadrul acestei rubric a emisiunii, sunt afișate imagini cu părți din corpul vedetelor, pornindu-se de jos, iar invitații trebuie să descopere personajele afișate.

 

După primele imagini, cele în care apăreau doar picioarele și pantofii lui Catrinel Menghia, căci ea a fost de această dată personajul din fotografie, Romanița Iovan a făcut o serie de afirmații cel puțin intrigante. Creatoarea de modă a considerat că, având în vedere gambele bine lucrate, personajul ar putea fi de sex masculin. Chiar dacă Iulia Albu i-a spus că cel mai probabil este o femeie în fotografie, Romanița nu s-a lăsat convinsă așa ușor.

 

„Cred că e bărbat, pe bune! Deci așa picior ... asta e picior de bărbat. Dacă astea sunt picioare de femeie, nu știu ce să zic. Astfel de picioare pot fi valabile și pentru bărbați, ar fi culmea să fie fată. Dacă este fată, are niște gambe foarte bine dezvoltate, genunchii osoși, gambe de fotbaliști și piciorul de 42”, a afirmat Romanița Iovan, la Poliția Modei.

 

Cu cât imaginea a avansat, prezentându-se fusta, geanta și sacoul protagonistei, Romanița Iovan a înțeles că e vorba totuși despre o femeie. La final, creatoarea de modă a dat vina pe încălțămintea pe care a ales-o modelul, spunând că aceasta a fost cea care a pus-o în dificultate.

 

„Catrinel, să nu-ți mai pui ăia în picioare. Trebuie să schimbi ceva, să nu-ți mai pui ăia în picioare că ne-ai dus în eroare”, a fost reacția creatoarea de modă, după ce a aflat despre cine era vorba.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest