Roxana Dobre, dezvăluiri la Poliția Modei despre pozele nud din Playboy: „Așa nu acceptam niciodată…”

 

Soția lui Florin Salam se mândrește cu cele trei apariții în revista pentru adulți. Câți bani a câștigat bruneta pozând pentru Playboy.

 

Roxana Dobre, proaspăta soție a lui Florin Salam, a fost invitata specială a emisiunii Poliția Modei. În cadrul discuțiilor, Iulia Albu a pus-o să-și spună opinia vis-à-vis de femeile care acceptă să pozeze nud. Roxana Dobre i-a spus criticului de modă că are un exemplu chiar lângă ea, în carne și oase. Așadar, soția lui Florin Salam a vorbit despre experiența sa din urmă cu ceva timp.

 

Totodată, soția lui Florin Salam a mărturisit că niciodată nu ar poza goală fără să fie plătită. Curioasă, Iulia Albu a întrebat-o câți bani a primit ca să apară pe coperta Playboy. Ea nu a dorit să dea prea multe detalii despre banii pe care i-a câștigat, însă se pare că nu este vorba despre un venit căruia să îi dai cu piciorul. Roxana Dobre a dat de înțeles în cadrul emisiunii că este mândră pentru faptul că a ajuns să pozeze în această revistă și că, spre deosebire de alte femei celebre din România, nu ar poza niciodată gratis.

 

”Trei coperți chiar. Da. Măi, să știi că pe vremea respectivă, când eram eu, m-au ajutat la ceva. Da. La câteva ținute, să zic așa. Iubita mea, nu, eu nu mă număr printre... (n.r vedetele care au pozat gratis), așa, nu acceptam niciodată, dar a fost atunci și un concurs, la momentul respectiv și așa a progresat...”, a povestit Roxana Dobre la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest