Singurele accesorii care nu i-au plăcut Iuliei Albu la ținuta lui Alex Velea: ”Se încing!”

 

La Poliția Modei, Iulia Albu, Ovidiu Buta și Cătălin Cazacu au disecat echipamentul de vară a lui Alex Velea.

 

Alex Velea s-a aflat în vizorul „juriului” de la Poliția Modei. Iulia Albu, alături de colegul de platou Ovidiu Buta, dar și de invitatul special al emisiunii, Cătălin Cazacu, iubitul Ramonei Olaru, au dat verdict în privința ținutei mai multor vedete, între care s-a numărat și artistul Alex Velea.

 

Iulia Albu a fost cea care i-a adus critici lui Alex Velea cu privire la accesoriile pe care artistul a ales să le poarte și anume lanțurile din metal, apreciind că acestea se pot încinge de la soare. Chiar dacă a părut ironică la început cu privire la ținuta artistului, Iulia Albu a mărturisit pe parcurs că îi place, însă nu înțelege de ce artistul a optat pentru lanțuri din metal. Iulia Albu susține că artistul îi aduce aminte de copilărie prin vestimentația pe care a ales să o poarte.

 

'Ce drăguț! Arată ca un copilaș care s-a dus la plajă și i-a dat mămica o căciuliță ca să nu se ardă la cap. E draguț! Îmi place. Dar de ce îți pui lanțuri din metal la gât? Se încing.'', a declarat Iulia Albu, în cadrul emisiunii Poliția Modei

 

Cătălin Cazacu, invitat în cadrul emisiunii, nu a negat că ar purta haine în genul Alex Velea, în special pălăria atrăgându-l pe sportiv. ''Eu peste tot unde merg, în mall-uri, piețe, foarte mulți băieți cu tricourile astea cum are el cu pantalonii scurți. Sunt niște tricouri așa mari. Așa se numește firma. Sunt niște chestii scumpe din material foarte prost. Eu m-aș îmbrăca așa. Mie imi place șapca, aia, pălăria.'', a declarat Cătălin Cazacu, în cadrul emisiunii Poliția Modei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest