Alina Pușcaș, dezvăluiri de senzație despre rolul din "Narcisa Sălbatică"! Urmăriți astăzi "Refresh by Oana Turcu"

 

Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului "Te cunosc de undeva" este invitată în emisiunea "Refresh by Oana Turcu", astăzi de la ora 16:00, la Antena Stars. Actrița a făcut dezvăluiri de senzație despre începutul carierei sale, dar și despre iubitul ei.

"Eu recunosc. Când mi-a fost lumea mai dragă ca să zic așa. Mi s-a tăiat craca de sub picioare. Victor (fostul soț) avea acces la mail-ul meu. Când filmam pentru "Narcisa Sălbatică", el citea primul scenariul și mă anunța: "Vezi că urmează o scenă în care te vei săruta cu Gabi." Era normal să fie gelos. El mă cunoscuse altfel. ȘI eu sunt geloasă uneori fără motiv. Dar cu el, chiar nu trebuia să îmi fac griji. El era numai pentru mine. Ajunsesem să îl implor să mă facă geloasă din când în când. La finalul filmărilor de la "Narcisa Sălbatică" mă făcusem cât un broscoi. Mă îngrășasem 10 kg. Filmam mult în bucătărie. (...) Mi-am pus silicoane pentru că am avut un complex din liceu. Le-am pus de bun simț, pentru mine. În liceu băteam toți băieții. Mă cunoșteau după privire. Anul ce vine vreau să fac lucruri noi, pentru sufletul meu. Și dacă va fi să vină și "el"... să vină!, " a declarat Alina Pușcaș, la "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

Pentru întreaga povesteste a Alinei Pușcaș, vă invităm să urmăriți "Refresh by Oana Turcu", astăzi, de la ora 16:00, pe Antena Stars.

  

      


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest