Andreea Raicu, dezvăluiri cutremurătoare despre relaţia cu tatăl său! „Mă umilea absolut îngrozitor” VIDEO

 

Andreea Raicu nu a fost dintotdeauna femeia puternică de astăzi! Vedeta a oferit un interviu, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, de pe Antena Stars unde a vorbit despre relaţia defectuoasă cu tatăl său, cât şi despre repercursiunile pe care le-a avut figura paternă, de-a lungul vieţii sale.

Andreea Raicu a făcut declaraţii, de-a dreptul, tulburătoare, în ceea ce privește modul în care o trata părintele ei. Vedeta a mărturisit că a fost asuprită în copilărie de tatăl său, din cauza dorinţei de a fi perfectă, motiv pentru care nu îi permitea niciodată să greşească.

„Cerea foarte multe de la mine, dintr-o relație foarte defectuoasa cu tatăl meu, drept pentru care ce făceam nu era niciodată îndeajuns de bun. Tot timpul trebuia să fie totul corect, perfect. Eu trebuia să fiu bine îmbrăcată tot timpul, dacă luam 9 era o dramă în familie. Trebuia să fiu perfectă tot timpul. Mi se punea Beethoven sau Mozart şi eu trebuai să recunosc cine este. Dacă nu reunoşteam cine este, tata mă umilea absolut îngrozitor!” a spus Andreea Raicu, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”.

Mai mult de atât, Andreea Raicu a scris, în urmă cu ceva timp, pe blog-ul său că ori de câte ori făcea ceva greşit sau nu se ridica la nivelul asteptărilor sale, era umilită de tatăl său. Comportamentul părintelui său i-a creat o traumă profundă acesteia, astfel încât în diferitele situaţii în care era pusă, Andreea se autosabota, gândindu-se că nu va reuşi să demonstreze că este suficient de bună.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest