Ani Crețu, mărturisiri surprinzătoare la ”Refresh by Oana Turcu”. Cum îi explică fiului ei dieta lui specială

 
+2 click pentru
galerie

Cunoscuta actriță Ani Crețu, care duce o luptă zilnică pentru sănătatea băiețelului ei, mărturisește în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, difuzată duminică, de la ora 15.45, la Antena Stars, că stilul de viață al familiei este unul cu totul aparte.

Fiul Anei Crețu a fost diagnosticat încă din primele luni dde viață şi cu intoleranţă la histamină, o alergie foarte puternică şi foarte greu de controlat. De atunci, actrița este extrem de atentă la mediul de viață și la alimentația copilului său.

”Copilului i-am spus ce trebuie să audă. Atunci când mă întreabă de ce el are meniul diferit față de alți copii, chiar și la grădi, de ce el nu mănâncă alimentele pe care le mănâncă ceilalți, îi spun că nu sunt bio. Asta i-am explicat și el a înțeles. Ba, culmea, chiar la un moment dat mă întreba cum de toate lumea din jurul lui are o alergie la ceva și el nu”, mărturisește Ani Crețu în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Despre cum arată meniul fiului ei, atât acasă cât și la grădiniță, dar și despre provocările prin care trece zi de zi, Ani Crețu povestește în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, difuzată duminică, de la ora 15.45, la Antena Stars.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest