Karmen, primele declaraţii după ce s-a căsătorit! Amănunte din relaţia cu Bogdan Căplescu: „E genul de dragoste care te lovește în faţă” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Carmen Simionescu aka Karmen şi Bogdan Căplescu s-au căsătorit! Cel mai tare site monden din România, www.spynews.ro a publicat imagini în exlusivitate de la eveniment, iar artista şi-a împărtăşit împlinirea sufletească, cu admiratorii, de pe social media.

Carmen Simionescu şi Bogdan Căplescu, în câteva săptămâni, vor deveni părinţi de fetiţă. Cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată, iar asta se vede de la o poştă. După cununia civilă, Karmen a scris un mesaj plin de emoţie: "We said YES!! • Zâmbete, bucurie, familie, și oameni dragi! Am dansat până în zori, am plâns de fericire, a fost o noapte de neuitat! Mulțumim tuturor pentru prezență și apreciem discreția. A fost o cununie restrânsă, plină de iubire și momente frumoase. Vă iubim pe toți!”.

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, în cadrul emisiunii Refresh by Oana Turcu, Carmen Simionescu a mărturisit că este îndrăgostită până peste cap de cel care îi este acum soţ, dar a dezvăluit şi cum îi va da naştere rodului dragostei. Se pare că a optat pentru cezariană și a și explicat de ce a luat această decizie.

"Am oscilat foarte mult, dar în final am luat decizia de a naște prin cezariană. Sunt niște dureri pe care le scutești. Am auzit femei care au avut travaliu în jur de 20 de ore, e un chin prin care femeia trece. Eu cred că îți ia ani din viață. Este experiența mea. E decizia mea. Mama a născut prin cezariană, bunica a născut prin cezariană", a spus Carmen Simionescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest