Momente de groază pentru Carmen Grebenişan! A fost hărţuită de un bărbat pe internet! „Era obsedat” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Are mii de urmăritori şi o viaţă aproape perfectă, însă faima vine la pachet cu anumite neplăceri! În cadrul unui interviu în exclusivitate pentru „Refresh by Oana Turcu”, a mărturisit cum a ajuns să fie hărţuită de un admirator şi ce a făcut ca să scape de el.

Carmen Grebenişan este o femeie pe care şi-ar dori-o orice bărbat, dar inima ei este luată de mai bine de doi ani de partenerul alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Dar cu toate acestea, blondina nu este scutită de episoadele în care unii reprezentanţi ai sexului puternic se lasă dominaţi de sentimentele de atracţie pe care i le poartă şi „ies la atac”.

Aşa se face că unul din admiratorii ei de pe instagram a devenit obsedat de tot ce înseamnă Carmen Grebenişan şi a început sa o sufoce cu fel şi fel de mesaje. Mai mult de atât, celebra influenceriţă a mărturisit că nu reauşea să scape de acesta, sub nicio formă.

"Am avut la un moment dat un băiat care era obsedat... există persoane în lumea asta care ajung să te hărţuiască într-un fel sau altul. Mi-a trimis o grămadă de mail-uri. Şi la un moment dat am postat ca o să merg la o petrecere și mi-a dat mesaj că de ce nu am venit. Treaba asta că te expui atât de mult, poate fi şi destul de periculoasă”, a declarat Carmen Grebenişan la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest