Alina Puşcaş a primit inelul pe care l-a aşteptat o viaţă întreagă! "Are 100 de ani vechime"

 
+2 click pentru
galerie

Alina Puşcaş a primit inelul pe care nu credea că-l va primi atât de curând. În mod normal, acesta ar fi trebuit să fie pe degetul altcuiva.

Alina Puşcaş a fost invitată sâmbătă în emisiunea Antenei Stars "Refresh by Oana Turcu", unde a făcut publică povestea inelului pe care-l poartă pe deget de câteva săptămâni.

"E un inel care este de fapt moştenit din generaţie în generaţie, este inelul bunicii lui Mihai. Are în jur de 100 de ani, mi l-a dat acum câteva săptămâni, înainte de botez. Sinceră să fiu, nu ştiu, ştii care e chestia? Pentru mine a însemnat foarte mult gestul lui şi faptul că mi-a dat acest inel şi nu orice inel cumpărat. Acum ştii cum e la Curtea Regală, dacă divorţezi, trebuie să îi dai inelul înapoi. Eu nu vreau să i-l dau, e foarte frumos. Pentru mine, într-un fel sau altul, gestul în sine este mai important decât până şi ceremonia. Este inelul mamei tatălui lui Mihai. N-a mai ajuns la soţie, a fost păstrat de tatăl lui Mihai, nu ştiu în ce considerente. A preferat să-l ţină şi l-a direct lui Mihai, iar el a pasat mai departe. Eu aş vrea să-l pasez juniorului la un moment dat", a mărturisit Alina Puşcaş în emisiunea "Refresh by Oana Turcu".

Alina Pușcaș și partenerul ei de viață, doctorul Mihai Stoenescu, au devenit părinţi pentru prima dată, anul trecut, pe 29 august, când prezentatoarea TV a adus pe lume un băieţel care a primit numele Alexandru.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest