Alina Puşcaş a spus TOT printre lacrimi! Care este adevăratul motiv al divorţului de soţul ei?

 
+3 click pentru
galerie

Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului "Te cunosc de undeva" a fost invitată în emisiunea "Refresh by Oana Turcu", la Antena Stars. Actrița a făcut dezvăluiri de senzație despre fostul soţ.

"Eu recunosc. Când mi-a fost lumea mai dragă ca să zic așa. Mi s-a tăiat craca de sub picioare. Victor (fostul soț) avea acces la mail-ul meu. Când filmam pentru "Narcisa Sălbatică", el citea primul scenariul și mă anunța: "Vezi că urmează o scenă în care te vei săruta cu Gabi." Era normal să fie gelos. El mă cunoscuse altfel. ȘI eu sunt geloasă uneori fără motiv. Dar cu el, chiar nu trebuia să îmi fac griji. El era numai pentru mine. Ajunsesem să îl implor să mă facă geloasă din când în când", a declarat Alina Puşcaş.

Alina Puşcaş, în lacrimi! A luat decizia să se împace cu fostul soţ?

"Îmi asum tot pentru că mă cunosc. Un 80 la sută a fost vina mea. Îmi este drag omul ăsta în continuare. Îmi este mie drag. Noi suntem deja despărţiţi de un an. A trecut mult timp. Nu pot spune categoric nu. Cred şi eu că el şi-a văzut de viaţa lui. Viktor era un om foarte discret şi nu îi plăceau când apăreau materiale cu noi", a declarat Alina Puşcaş.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest