Anamaria Prodan, mărturisire inedită despre relaţia cu fostul soţ: "Laur este foarte foarte bun prieten cu Tibi. Se sună între ei!"

 
+2 click pentru
galerie

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au viaţa la care mulţi nici nu visează. Cei doi au o familie mare, fericită şi nu le lipseşte nimic. 

Invitată, astăzi, la emisiunea "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars, Anamaria Prodan a vorbit despre relaţia cu primul său soţ, Tibi. Ea a mărturisit că Reghecampf este foarte bun prieten cu primul ei soţ.

"Noi trăim o perioadă foarte ciudată, suntem împărţiţi pe multe continente şi multe state. Fiecare copil studiază în alt stat. Dar aşa e viaţa. Eu am vorbă, te naşti şi mori singur. De asta am fost disperată să mai fac o fată, ca să fie lângă mine.

Mama mea este prietenă cu fosta mea soacră, este o chestie normală. Eu cu fostul meu soţ avem doi copii de care trebuie să avem grijă până la adânci bătrâneţi. Iar Laur este foarte foarte bun prieten cu Tibi, pentru că dacă eu sunt în avioane şi se întâmplă ceva, prima dată pe cine crezi că sună Laur sau Tibi? Se sună între ei, ce facem cu copiii? Este un lucru normal. În momentul în care ai avut o căsnicie şi ai avut un copil, trebuie ca relaţia cu fostul soţ să fie impecabilă, pentru că acel copil va suferi toată viaţa. Copiii mei trăiesc într-o armonie totală. Când eu sau Laur nu putem, Tibi pleacă cu toţi copii în vacanţă.

În momentul în care într-un cuplu apar probleme, nu contează ce alte persoane apar. Când eu am divorţat, nici mama nu ştia. Nimeni nu ştia că ne-am despărţit. Ne-am mai dat o şansă relaţiei, vreo doi ani, pentru că erau fetele mici. Noi ne-am pierdut pe drum. Atunci trăiam în America şi puteam să îmi fac o carieră în România," a mărturisit Anamaria Prodan, la emisiunea "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest