Andreea Bălan, declaraţie UIMITOARE: "Mă bătea şi l-am blamat pentru asta"

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan a fost invitată în emisiunea Refresh by Oana Turcu de la Antena Stars. Artista a dezvăluit că a fost bătută de tatăl ei şi că l-a blamat pentru acest gest, care i-a marcat copilăria.

Andreea Bălan şi-a deschis sufletul în faţa Oanei Turcu şi a spus cum a suferit, în copilărie, din cauza bătăilor pe care le lua de la tatăl ei. Mai mult, blonda a declarat că acum a reuşit să înţeleagă acele gesturi dureroase.

"Copilul din interior trebuie protejat. Avem tendinţa să luăm de la părinţii noştri lucruri. Am încercat să vorbesc cu tata, dar este o chestie moştenită din generaţie în generaţie. El mă bătea şi ani de zile l-am blamat. Acum în ultimii ani l-am înţeles pentru că aşa făcea şi tatăl lui. El aşa credea că este bine. Îi spuneam de ce trebuia să mă baţi în Casa de Cultură, de ce tati, dar aşa ştia el, aşa a fost educat", a spus Andreea Bălan, la Antena Stars.

"A fost universul meu"

Andreea a mai explicat că fostul iubit a însemnat totul pentru ea. Până când s-a năruit totul... "Opt ani, fostul meu iubit a fost universul meu, voiam copii cu el şi tot ceea ce îşi doreşte o femeie, dar el nu spunea că nu îşi doreşte şi mă tot amâna. Acum dacă aş fi rămas cu un copil, m-aş fi bucurat. Eu cred că motivul infidelităţii lui a fost faptul că eu oarecum devenisem o femeie prea puternică pentru el, nu mai eram puştoaica de 21 de ani pe care el a întâlnit-o, ci o femeie care reuşea tot ce îşi propunea. Când mă voi mărita, eu voi face contract prenupţial, aşa mi se are corect, nu am muncit o viaţă întreagă degeaba", a spus artista.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest