Andreea Mantea mărturiseşte că-şi doreşte un bărbat puţin mai frumos decât dracul

 

Andreea Mantea este invitata Oanei Turcu în emisiunea “Resfresh”, de mâine, de la ora 16.00

Întrebată de gazda emisiunii cum arată bărbatul ideal înviziunea ei, frumoasa brunetă a răspuns că, în primul rând, să fie “devreme acasă. Să fie cu program fix, să nu mă mintă. Să fie puţin mai frumos decât dracul, ştii cum se zice. Nu mai pun preţ pe fizic de foarte mult timp. Nu că aş fi avut numai uraţi, să mă ierte Dumnezeu. Importante sunt calităţile sufleteşti, caracterul...” Andreea i-a declarat Oanei că a avut o comunicare extrem de bună cu toate mamele iubiţilor ei.

Alimentaţia a fost un alt subiect abordat în emisiunea “Refresh “, iar Andreea i-a spus Oanei Turcu că a căutat pe forumuri diverse diete, însă a ajuns la concluzia că niciuna nu a fost bună pentru ea. Şi la capitolul vestimentar, Andreea Mantea ştie foarte bine ce vrea: “Nu am un stilist, mă îmbrac singură. Am o personalitate puternică.”

“Acum foarte muţi ani, când nu ştiam cu ce se mănâncă televiziunea, am semnat un contract în care scria că trebuie să îmi deschid culoarea părului, să mă facă şatend eschis. Nu mi-a plăcut, iar stiliştii nu au vrut să mă schimbe la loc. Am plecat şi-am cumpărat vopsea şi m-am vopsit la loc. Mi-am nenorocit părul, dar am fost la loc bruneta”.

Ce alte declaraţii picante va mai face Andreea Mantea,dar şi în ce personaj seva transforma o fană a emisiunii, telespectatorii Antenei Stars vor afla mâine, de la 16.00, la “Refresh by Oana Turcu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest