Andreea Marin: “Am trăit povestea aia cu fă un pas în spate, pentru ca partenerul de viaţă să se simtă important”

 
+2 click pentru
galerie

De 1 martie, Andreea Marin a deschis uşa casei ei pentru Antena Stars şi dă un “Refresh” sănătăţii şi vieții, iar sâmbătă, de la ora 16.00, va vorbi despre familie, dar şi despre relaţia cu actualul ei soț.

Despre programul de detoxifiere, Andreea Marin spune că: „În primăvara anului trecut am început demersuri serioase pentru că am realizat că am parte de un dezechilibru profund.

Făceam sport în fiecare zi și nu slăbeam un gram. Acum beau 5 sucuri pe zi și o supă. Diferite de la o zi la alta. Pielea mea s-a schimbat total”. 

„Nu întotdeauna trebuie să dăm vina pe partenerul de viața. Dacă ai o problemă, mergi la psiholog, care te trimite la psihiatru. Nu înseamnă ca ești nebun. Nu e o rușine să recunoști o boală”.

Pentru că avea mari dureri de spate, Andreea a mers la o clinică în Turcia, acolo unde l-a întâlnit pe viitorul ei soţ. „Soțul meu m-a învătat foarte multe lucruri. E foarte important să ai dialog. Iar acesta nu poate exista, dacă nu sunt interese comune. Și mai contează să nu fie orgolii”.

Despre relaţiile dintre femei şi bărbaţi, Andreea Marin recunoaşte:

 „Am trăit povestea aia cu fă un pas în spate pentru ca partenerul de viața să se simtă important. Un bărbat e sau nu bărbat. Nu trebuie să faci tu un pas în spate pentru asta.

Întrebată dacă ar mai face copii, vedeta a răspuns: „Dacă Dumnezeu ne binecuvântează cu un copil, e bine primit în familia noastră. Nu  e un curaj. E firesc și îmi doresc din tot sufletul.”

Despre bârfe şi oamenii care îi critică stilul vestimentar, Andreea mărturişeste că:

Iulia Albu îmi aduce zâmbetul pe buze. Nu pot să spun nimic. Nu pot să o iau în serios. E un om care încearcă să apară cât mai mult la televizor sau în presă sub masca unei mari specialiste în modă”.

 Ce secrete din viaţa ei va mai dezvălui Andreea Marin la „Refresh by Oana Turcu”, veți afla sâmbătă, de la ora 16.00, la Antena Stars.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest