Arată şi se simte perfect! Anamaria Prodan a dezvăluit cum îşi prepară SUCUL secret, ce o ajută să aibă o SILUETĂ de invidiat

 
+2 click pentru
galerie

Arată mereu bine şi se simte perfect. Anamaria Prodan a mărturisit ce face pentru a se menţine în formă şi pentru a avea o siluetă de invidiat. Chiar dacă aparent ai crede că apelează la tratamente scumpe, ei bine vei fi surprins să afli că nu este deloc aşa.

Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars, Anamaria Prodan e explicat că a ţinut o cură simplă de detoxifiere şi un singur suc a ajutat-o să aibă o talie de viespe şi o piele fină ca de bebeluş.

"În fiecare zi îmi cumpăr un kilogram de spanac, o sfeclă roşie, pătrungel, ghimbir, un măr verde, o portocală. Le pun pe toate în aparat, le fac suc şi în fiecare zi am fiecare am băut câte două pahare, unul dimineaţa, unul la prânz, apă cât cuprinde. Cât de multă apă pot să beau, nu bag în guriţa mea nimic altceva şi uite-mă aşa. E o chestie de voinţă. Pielea arată perfect. 14 sau 15 zile am băut acest suc, iar Laur se uita la mine şi zicea că-s nebună. Dar o dată pe an oricine poate să facă chestia asta. Nu îţi e foame, nu ţi-e sete şi te simţi extraordinar pentru că ai de fapt toate vitaminele de care are corpul nevoie. O femeie trebuie să aibă grijă de ea. N-ai bani să faci masaje, urcă scările, aleargă în parc. Şi asta am făcut şi m-am simţit senzaţional şi pielea mea arăta extraordinar," a spus Anamaria Prodan, la emisiunea "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest