Bombă! Dorian Popa nu se teme să recunoască: ”Sunt metrosexual!”

 
+2 click pentru
galerie

Dorian Popa este cu siguranță un bărbat admirat de foarte multe femei și nu e de mirare. Artistul se poate lăuda cu un corp bine tonifiat, musculos, care atrage toate privirile. Cântărețul a recunoscut că se încadrează în rândul metrosexualilor și că nu consideră că este nimic rău în faptul că îi place să aibă grijă de el.

”Nu înțeleg de ce considerăm metrosexualitatea un lucru rău. Mă pot considera un metrosexual, mie îmi plac bărbații cu o masculinitate brută, dar nu mă văd eu așa. Fac masaj, deoarece mai am nevoie și de relaxare. Trebuie să avem grijă și de noi. Mă ajută mult geneticul pe care mi l-a dat Dumnezeu, am fost foarte slab când am fost mic, așa că aș putea să mănânc orice, dar nu fac asta decât atunci când mi-e foarte poftă”, a declarat cântărețul, sâmbătă, în emisiunea ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars. 

Dorian a dezvăluit că și-a dorit să fie un tip musculos din cauză că a fost foarte complexat.

”Dorința mea de a arăta așa a pornit din complexul că eram foarte foarte slab, toți oamenii au complexe. Mai rădeau colegii de mine, asta e meritam, dar mereu am avut succes la fete”, a adăugat cântărețul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest