Care este secretul unei relații fericite în viziunea Dorian Popa?

 
+2 click pentru
galerie

Dorian Popa a deveni cu timpul unul dintre cei mai doriţi şi mai vânaţi burlaci din industria muzicală autohtonă. Artistul a spus însă că de un an şi 4 luni trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, alături de fata care l-a liniştit şi pentru care face eforturi să nu-i dea motive de gelozie.

Dorian Popa este mulțumit de relația pe care o are cu iubita lui și a dezvăluit cum reușește ea să îl țină lângă ea.

”Femeia pentru mine trebuie să fie topită după mine, să mă înțeleagă așa cum sunt, nu trebuie să-mi impună nimic, nu-mi plac restricțiile. Trebuie să știe cum să mă ia!”, a declarat cântărețul, sâmbătă, în emisiunea ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Cântărețul a mărturisit că iubita lui este mai mare cu 5 ani decât el și era foarte mâhnit la începutul relației că ea nu era deloc geloasă.

”Iubita mea are cu 5 ani mai mult decât mine, ceea ce e bine că e mai coaptă la minte.Nu a fost nicio secundă geloasă de când o cunosc, lucru cu care m-a câștigat foarte mult. Niciodată nu mi-a plăcut de lucruri pe care nu le-am făcut, în relațiile anterioare. Nu a fost nicio secundă geloasă și mă întrebam de ce. M-am tot supărat pe tema asta și după mi-am dat seama că așa aș strica ceva frumos. Atunci când sunt pistonat că mă duc cu altele, chiar mă voi duce”, a adăugat Dorian. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest